Arkiv

Onsdagsträning med hopp

När jag tränade som mest lågt i stort sett allt fokus på explosivitet och snabbhet. Jag tror ibland fortfarande att min kropp är beredd på en rusch i absolut maxfart eller hoppstyrka på svensk elitnivå. Rörelse- och muskelminnet finns där, men dagen efter får jag betala. Stela baksidor, ond rygg och nacke och vader som krampar.

Men ändå tycker jag att det är bland det roligaste som finns. Sedan ett år tillbaka tillfredsställer jag mitt snabbhets- och spänstbehov genom badminton en gång i veckan. Roligt, utmanande och extremt frustrerande.

Idag kände jag av gårdagens snöpuls och fick kämpa för varje poäng. Men syftet uppnått. Svettig och avhoppad.

Träningen i siffror:
En timme badminton.
4 matcher dubbel.
2 segrar
2 förluster

Standard

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *