Arkiv

Dubbelredovisning och uppgiven #blogg100

Har givit upp #blogg100 efter 22 dagar med varierande lust och kvalitet. Glad dock att jag fått in rutinen och vet att jag kommer fortsätta att använda bloggen som träningsdagbok, vilket var syftet från början, och att jag dessutom kommer att skriva längre och mer reflekterande texter när andan faller på.

Onsdagens badminton höll betydligt högre klass och tempo än de senaste veckorna. Höfter och ben fick sig en rejäl genomkörare som kändes rejält på löpningen i torsdags.

I slutändan ett skönt lunchpass över nästan 9 km blev det med kollega Fredrik, men under passet var jag flera gånger på väg att ge upp. Fick slita enormt för fart som borde vara lätt, och hjärtat fick jobba på lite hårdare än tänkt. Var lite orolig under passet men så här i efterhand finns förklaringen uteslutande i det extremt dåliga underlaget. Snö och slask och fäste som släppte vart och varannat steg. De korta delarna med barmark gick mycket lättare och snabbare vilket faktiskt känns som det viktigaste.

Träningen i siffror 1:
En timme badminton.
5 matcher dubbel.
2 segrar
3 förluster

Träningen i siffror 2:
Distans: 8.77 km
Tid: 42.51 min
Snitt/km: 4.53 min/km

Standard

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *